Intr- tigaie punem 2 ligurite de ulei, adaugam ciocanele condimentate si le lasam sa se prajeasca. Intr-o oala punem ciupercile la fiert. Calim ceapa in putin unt, adaugam ciupercile fierte si scurse de apa, usturoi si ciocanele prajite. Le mai lasam circa 5 min sa se caleasca dupa care adaugam o cana de apa . La final amestecam smantana cu 2 lingurite de faina si o adaugam in cratita, si o lasam sa mai fiarba 5 min. Condimentam dupa gust cu sare si piper. La final adaugam patrunjel. Se poate servi cu cartofi natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii