Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari.
Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari.
Ceapa se taie marunt.
Ciupercile se spala si se taie felii.
Intr-o cratita antiaderenta se incinge uleiul si se pun bucatile de pui, amestecandu-le in asa fel incat sa se faca pe toate partile, circa 5 minute, apoi se adauga ceapa care se lasa impreuna cu carnea, sa se inmoaie, inca circa 3 minute. Daca nu lasa carnea destula apa, se adauga putina, ca sa nu se arda carnea si ceapa. Se introduce si cubul de supa si se amesteca.
Se adauga ciupercile si se lasa circa 15 minute (ciupercile vor lasa si ele apa), amestecand din cand in cand.
Se pune smantana intr-un bol si se toarna faina in ploaie, amestecand pentru ca sa nu se faca cocoloase.
Amestecul se toarna peste carnea cu ciuperci, se taie plicul cu sosul de piper verde si se toarna si sosul peste intreaga compozitie. Se potriveste de sare si piper, dupa gust (atentie, cubul de supa contine sare, deci s-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare in plus).
Se mai fierbe 5 minute si se serveste cu mamaliga calda si cu un pahar cu vin alb.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii