Pui cu ierburi de provence la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
540 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ierburi de provence la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 1 pui mic - mediu
  • 3 morcovi mari, grosi
  • 3 tulpini apio
  • 1/2 mar
  • 3-4 crengute de cimbru
  • 2 crengute levantica
  • 1 catel usturoi intreg, necuratat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite boia dulce de ardei
  • 2-3 linguri ierburi de provence
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura apa

Mod de preparare

Curatam morcovii si ii taiem in fasii groase, apoi taiem apio si le punem pe fundul vasului de la slow cooker. Adaugam 1 lingura ulei si 1 lingura apa.

Spalam puiul, il condimentam cu sare, piper la interior si la exterior, apoi il dam cu boia dulce de ardei si la final cu ierburi de provence.

Il umplem cu un catel de usturoi intreg (necuratat de coaja), 1/2 mar si crengute de cimbru si levantica si il punem peste legume.

Punem capacul, setam aparatul slow cooker Crock Pot pe modul de temperatura “Slow” , iar timpul de gatire pentru 8-9 ore (8 pentru un pui mic, 9 pentru unul mediu) sau „High” pentru 5 ore.

In acest timp nu ridicam capacul, puiul se va pregati incet si vom obtine cea mai frageda carne, plina de arome.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise