Se incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas se amesteca uleiul cu coaja rasa si zeama de lamaie, ierburile aromate si sare de mare, dupa gust.Se unge puiul cu acest amestec apoi se aseaza intr-un vas termorezistent si se da la copt 20 minute.
Intre timp, mazarea se fierbe in apa cu sare pana cand se inmoaie, aprox.15 minute.Se scurge apoi se amesteca cu restul legumelor si se asezoneaza cu sare, dupa gust..Vinul se amesteca cu otetul balsamic si zaharul brun.Se scoate puiul din cuptor si se scoate pe o farfurie.Se pun legumele in vas apoi se toarna vinul cu otet peste legume, se amesteca usor si se niveleaza.Se aseaza puiul peste legume.Se da totul la copt 1 ora pana cand puiul s-a rumenit iar legumele s-au facut.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii