autor:

lucica mihaila

» » Aperitive

Pui cu legume in aspic

Autor: lucica mihaila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lucica mihaila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
500 ml apa, un piept de pui, doi ardei grasi, doi morcovi, doua cepe mari taiate rondele, doua linguri de otet sau 1/2 pahar de vin alb, o lingurita de sare si doua de zahar, piper boabe, doua foi de dafin,, 2 oua fierte,, un plic de geletina alimentara Dr.Oetker,, 500 g. ciuperci fierte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe foc fara sa ajunga la punctul de fierbere. Lasam aspicul sa se racoreasca. Tapetam o tava de chec cu folie de plastic si incepem sa o imbracam cu rondele de ou fiert si de morvov. O parte din pieptul de pui il taiem in suvite, o alta parte in cubulete mici, la fel si albusul de ou fiert ramas, morcovul si ciupercile. Dupa ce am umplut tava pe staturi, vom adauga aspicul si vom da tava la rece timp de 3 ore. Scoatem aspicul pe platou si il decoram su salata, rosii si masline.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam.

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Terina cu vita, pui si caise

Terina cu vita, pui si caise

Se taie caisele bucatele si se pun intr-un bol impreuna cu vinul. Se lasa sa stea timp de 1 ora.Carnea

3 voturi    3 comentarii
2h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Arata super,iar reteta delicioasa!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Superb,cinci stelute si de la mine.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte frumos, felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Arata minunat!

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Excelent arata, 5 stelute de la mine !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Foarte bun, arata tare bine.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Delicios si imbietor.Felicitari pentru prezentare.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Nu am preparat niciodata acest tip de reteta ,am auzit foarte des ,dar de frica sa nu-mi iasa nu am facut...aspicul tau arata foaret bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • un piept de pui
  • doi ardei grasi
  • doi morcovi
  • doua cepe mari taiate rondele
  • doua linguri de otet sau 1/2 pahar de vin alb
  • o lingurita de sare si doua de zahar
  • piper boabe
  • doua foi de dafin,
  • 2 oua fierte,
  • un plic de geletina alimentara Dr.Oetker,
  • 500 g. ciuperci fierte.

Raporteaza reteta

Retete
de lucica mihaila
Dulceata de soc

Dulceata de soc

Se pune la foc apa cu zaharul. Spalam bobitele de soc si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

15 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie,se pun galbenusurile,

10 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata super,iar reteta delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui