Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia dulce, piper. Cartofii se curata, se spala si se condimenteaza cu aceleasi condimente. Ceapa se curata, se toaca solzisori. Ardeiul se curata, se spala si se taie fisii. Oala romana se pregateste conform instructiunilor (se tine in apa calda cam 15-20 min). Se pun cartofii in vas, apoi ceapa, ardeii si bucatile de carne. Se adauga 1 pahar cu apa (nu este necesara f multa apa), se acopera vasul si se da la cuptor aproximativ 45 min. Cand preparatul este aproape gata se ia capacul si se mai lasa 10 min in cuptor. Se serveste cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii