Se spala puiul si se freaca cu putina sare si condimente,apoi il umplem cu legume taiate marunt si il asezam intr-o tava.
Asezam legume pe langa el,il stropim cu bere,cu ulei,din nou cu condimente, asezam capacul si il dam la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca, ridicam capacul si luam cu lingura ulei din tava si stropim puiul.
Repetam stropirea de cateva ori si cand puiul s-a rumenit, oprim focul. Sa aveti pofta dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii