Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2009
Ingrediente
Carne de pui, 6 linguri ulei de masline, 5-6 cepe mici, 3 catei usturoi, 250 ml supa pui, 250 ml vin alb, citeva sardine din conserva, 1 lamaie, 70 g masline fara samburi, patrunjel verde, sare, piper, boia
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie.Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant.In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul si supa.Sardelele se taie marunt( eu am pus ton), lamaia se taie felii si se adauga impreuna cu sardelele un sosul format.Punem si carnea de pui si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute. Mai adaugam sare si piper daca este necesar. Cind e gata se presara patrunjel verde deasupra si se serveste cu piure de cartofi si cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline , in stil italian" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
O combinatie interesanta!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009
Cu peste nu am incercat inca,dar cred ca este foarte bun.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009
Felicitari! Ai votul meu
lumi (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Interesant!Nu am pregatit niciodata sos de peste cu pui Am sa incerc si eu!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009
Frumos meniu draga Sidy,arata demential.Felicitari pentru reteta.