Carnea se spala, se taie bucati si se pune intr-o craticioara cu 2 linguri de ulei la foc mic 2-3 minute, se intoarce, apoi se adauga putina sare, piper si se adauga 100 ml apa. Se lasa sa fiarba la foc mic cu capac, completand din cand in cand cu cate putina apa pana se inmoaie carnea, aproximativ 25-30 minute.
Intre timp curatati si taiati morcovii bastonase, puneti-i la prajit in uleiul ramas, adaugati untul, concentratul, zaharul, condimentati cu cimbru, piper si curry, apoi puneti 300 ml apa si lasati sa fiarba la foc mic pana ce zeama scade aproape de tot. (25 minute)
Asezati pe farfurii carne, garnitura de morcovi gratinati, putin sos de la morcovi si de la carne si garnisiti cu patrunjel verde si cimbru.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii