1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si ceapa tocatã, la urmã vinul si se lasã la rece 30 min.
2)Pune la prãjit in uleiul de mãsline, puiul si ingredientele solide dim marinatã,lichidul se pãstreazã.
Adaugã rosiile fãrã pielitã tãiate bucãti, mai lasã 2 min. si adaugã lichidul de marinatã,lasã la foc mic incã 15-20 min.
3)Adaugã scoicile, care au fost spãlate bine,pune capac si lasã pânã se deschid.
Condimenteazã dacã mai este nevoie.
Am servit cu cartofi piure si salatã de ardei copti.
Sper sã vã placã!
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii