Intr-un litru de apa cu sare se fierb morcovul,frunzele de dafin si boabele de piper.
Cand sunt gata,se strecoara zeama in alta oala(eu am strecurat intr-un castron si am pus zeama in aceeasi oala),se adauga carnea de pui taiata bucati si se fierbe la foc mic.
Dupa ce a fiert carnea,se goleste zeama intr-un castron si se pastreaza.Peste carnea de pui se adauga untul(eu nu am avut unt,asa ca am pus margarina)si uleiul si se amestesca bine.
Se completeaza cu 500 ml din supa pastrata si cu smantana.
Se lasa la foc mic 5 minute.
Daca va place sosul mai gros,cum imi place mie ,puteti amesteca 1-2 linguri de faina cu apa si adaugati acest amestec peste pui,ca sa se ingroase sosul.
Mai lasati cateva minute sa fiarba,apoi se pune usturoiul si mararul,tocate marunt.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur(sau ce vreti voi).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii