Pui cu sos de rosi si usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pui cu sos de rosi si usturoi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • un ardei iute
  • 250 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel

Mod de preparare

Se curata pulpele foarte bine si le taiem in doua, tocam ceapa solzisori si le punem la fiert cu pulpele si putin delicat, punem apa cat sa acopere pulpele.  Cand sunt aproape fierte pregatim sosul de rosi care l-am amestecat cu usturoi pisat si punem acest sos sa fiarba bine cam vreo 30 min. Cand este fiert si a si scazut jumatate din el punem putin patrunjel tocat marunt. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise