autor:

joly-gina

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de rosi si usturoi

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe, 2 cepe, un ardei iute, 250 ml suc de rosii, 4 catei de usturoi, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata pulpele foarte bine si le taiem in doua, tocam ceapa solzisori si le punem la fiert cu pulpele si putin delicat, punem apa cat sa acopere pulpele. Cand sunt aproape fierte pregatim sosul de rosi care l-am amestecat cu usturoi pisat si punem acest sos sa fiarba bine cam vreo 30 min. Cand este fiert si a si scazut jumatate din el punem putin patrunjel tocat marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosi si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Lasam varza in apa rece circa 30 minute pentru a se mai duce din acreala. Punem carnea intr-un castron

3 voturi    1 comentariu
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel

Tocanita de miel

Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • un ardei iute
  • 250 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

81 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in vin rosu