Ingrediente
1 pui mare de circa 2 kg, 2 cutii de rosii, una cubulete si una intregi, o lingurita de sare,, 1 lingurita de oregano,, 2 cepe,, 1 capatana de usturoi,, 3-4 linguri de ulei,, 3 foi de dafin,, malai pentru mamaliguta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
1 vot
Mod de preparare
Se curata ceapa, se taie fideluta si se presoara o ceapa in tava in care vom pregati puiul.
Presaram si cateva felii fine de usturoi, apoi asezam bucatile de pui in tava.Adaugam restul de ceapa peste pui,mai adaugam usturoi tait in felii fine, presaram sare, oregano si turnam sosul de rosii obtinut prin mixare. Adaugam foi de dafin pentru aroma, un pic de ulei, asezam o folie peste tava si dam tava la cuptor la foc potrivit. Cand este aproape gata luam folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca putin.Se serveste cu mamaliguta calda, insa merge foarte bine si ca mancare rece. Sa aveti pofta dragilor!