Taiem pulpele de pui, le spalam si le uscam cu un prosop absorbant. Le condimentam cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime. Intr-o tava mai inalta punem uleiul, pulpele de pui, cartofii si apa. Presaram cimbru si piper, apoi acoperim vasul si il dam la cuptor la foc potrivit pana cand pulpele si cartofii se fragezesc. Punem apoi sucul de rosii si lasam pana cand acesta capata consistenta dorita. Aproape de sfarsitul prepararii punem deasupra si usturoiul taiat feliute si mai lasam circa 5 minute. Servim alaturi de gogosari murati sau alaturi de ce doreste fiecare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii