Este o mâncare pe care o gãtim cu plãcere la o masã pt. familie si prietenii care de obicei tine pânã târziu.
Ia ceva timp dar meritã.
Am redus din cantitate deoarece am gãtit pt. 2 persoane.
1)Baconul se prãjeste în putin ulei de mãsline si se scoate pe o farfurie.
2)In acelasi ulei se soteazã ceapa, usturoiul, morcovii si ciupercile.
Se scot si se pãstreazã lângã bacon ;în uleiul rãmas se prãjeste puiul condimentat si stropit cu sucul de lãmâie, se adaugã vinul si se lasã la foc mic pânã scade la jumãtate.Se adaugã restul ingredientelor pãstrate si se mai lasã sã fiarbã putin la foc mic, la urmã se pune boiaua.
Pt. garniturã:
1) Unge o formã termorezistentã cu unt, pune cartofii decojiti si tãiati rondele, deasupra rosiile, ceapa, condimentele si bucãtile de unt.Dã la cuptor pt. cca. 20 min.
Se serveste cu o salatã verde.
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii