Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele de partea superioara.
Incingem uleiul intr-o cratita, punem carnea, o rumenim pe toate partile. Adaugam apa cat sa cuprindem toata carnea, acoperim cu un capac, lasam sa fiarba la foc potrivit spre mare.
Curatam ceapa, o tocam marunt, ceapa verde o taiem rondele.
Morcovul il decojim, il facem rondele subtirele.
Cand este fiarta cam pe jumatate carnea, adaugam ceapa, morcovul si ceapa verde.
Presaram sare, piper, foaia de dafin si daca mai este nevoie, mai adaugati apa clocotita.
Lasam sa fiarba bine toate, iar spre final dam focul la mic, adaugam smantana, amestecam.
Mai lasam 1-2 minute pe foc, apoi dam cratita deoparte.
Tocam mararul verde, il presaram deasupra acoperim pentru 5 minute preparatul.
Se serveste cald. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii