Ingrediente
- pulpe de pui si aripioare (depinde pentru cate persoane gatiti eu am avut un pui intreg si am luat de la el doar pulpele si aripioarele, pieptul folosindu-l la altceva), - 2 cartofi mari, - 2-3 ciuperci, - 1 mar mare, - 4-5 caise, - 1 ceapa mare, - 1 ardei rosu + 1 ardei verde, - 2 morcovi medii, - 1 portocala, - 2-3 linguri de miere, - sare, piper, tarhon, cimbrisor
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Pulpele le-am impartit in doua fiecare (au fost pulpe intregi, nu doar partea inferioara), la fel am procedat si cu aripioarele, le-am asezat peste legume, am pus sare, piper, cimbrisor, tarhon, si apoi am stropit cu putin ulei de masline si am pus un pahar de apa in tava.
Portocala am taiat-o feli subtiri si am acperit toata carnea cu aceste felii.
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor pentru aproximativ o ora. Am scos tava, am indepartat folia de aluminiu si am pus lingurile de miere peste carne si legume si am mai dat la cuptor vreo 10 minute sa se rumeneasca.
TeoBucatar (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
E foarte bun puiul gatit asa,chiar si celelalte feluri de carne!
mira (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
O mancare interesanta si aromata