Reteta postata pe: 27 aprilie 2009
Ingrediente
1 pui, zeama de la o lamaie, 3 linguri ulei, 1varf cutit scortisoara, 1varf cutit boia iute, 3 catei de usturoi, 2 linguri paste de tomate, 1 pahar cu apa, 1 cescuta cu vin alb, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati si piperati dupa gust.Puiul portionat si spalat bine se trece prin acest amestec si se tine la marinat timp de o jumatate de ora la frigider.
Se aseza intr-o tava,se adauga vinul si apa dupa care se introduce la cuptor.
Puteti servi cu piure de cartofi de cartofi si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fraged la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
nasea alina (Chef de cuisine) , 11 mai 2009
Scortisoara ma atrage, ceva nou. Eu nu las pielea la pui. Si piureul pare din comert, praf. Dar cine sunt eu sa comentez? Reteta este....nu gasesc epitetul potrivit, ma atrage scortisoara!