Pui in fricasea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pui in fricasea

Ingrediente

  • -un piept mare de pui
  • -3 oua
  • -50 g de parmezan
  • -sucul de la o lamaie
  • -ceapa si morcov pentru prajeala
  • -patrunjel
  • -sare si piper.
  • -3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul de pui curatat in fasii nu foarte groase sau in cuburi de o marime mijlocie.Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mic incet incet ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoarea fina pana capata o culoare aurie.Adaugati puiul si lasati sa se prajeasca impreuna inca 7-8 minute tot la foc mic.Cand carnea e rumenita usor adaugati peste ea sosul facut cu 3 oua batute cu parmezanul si cu sucul de lamaie si condimentat cu sare si piper.Puteti pune si un praf de nucsoara care ii da o aroma deosebita dar doar daca va place.Amestecati pana se leaga un pic si dupa luati de pe foc si presarati cu patrunjel tocat.Sper sa va placa!Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise