Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma.

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
redusa
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Ingrediente

  • 1 buc.piept de pui
  • 125 gr unt topit
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de smantana
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul de pui.

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill, dupa care se trage in tigaie cu 2-3 linguri de sos butter lemon.

Ciupercile se spala, se taie pe jumatate si se calesc in ulei cu 1/2 de ceapa tocata marunt. Dupa 3-4 minute, se adauga condimente dupa gust, smantana si se lasa la foc mic, timp de 10 minute. La final se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.

Intr-o farfurie plata se asaza pieptul de pui impreuna cu sosul butter lemon si se serveste alaturi de soteul de ciuperci.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni