Se pune in wok uleiul de alune iar cand este foarte incins, se adauga radacina de ghimbir si ardeiul. Sunt gata (adica si-au lasat aromele) atunci cand incepe sa va usture ochii. Le scoateti sau le lasati daca vreti o aroma mai puternica. Puneti fasiile de pui si le parpoliti repede pe o parte si pe alta, la foc mare. Adaugati untul de arahide, morcovul si telina, le caramelizati impreuna un pic, apoi ardeiul gras si apoi bambusul, ciupercile hidratate(in putina apa calda) si mugurii de soia. Totul trebuie sa fie doar: caramelizat! Se adauga supa de carne, mierea, sosul de soia, concentratul dulce-acrisor, amidonul, si se lasa 10 minute la foc mic. Orezul se fierbe in apa simpla, fara sare. Cand mancarea este gata, se presara ceapa verde taiata in bucati nici prea mari , nici prea mici si se serveste cald cu orez.
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii