Se pune in wok uleiul de alune iar cand este foarte incins, se adauga radacina de ghimbir si ardeiul. Sunt gata (adica si-au lasat aromele) atunci cand incepe sa va usture ochii. Le scoateti sau le lasati daca vreti o aroma mai puternica. Puneti fasiile de pui si le parpoliti repede pe o parte si pe alta, la foc mare. Adaugati untul de arahide, morcovul si telina, le caramelizati impreuna un pic, apoi ardeiul gras si apoi bambusul, ciupercile hidratate(in putina apa calda) si mugurii de soia. Totul trebuie sa fie doar: caramelizat! Se adauga supa de carne, mierea, sosul de soia, concentratul dulce-acrisor, amidonul, si se lasa 10 minute la foc mic. Orezul se fierbe in apa simpla, fara sare. Cand mancarea este gata, se presara ceapa verde taiata in bucati nici prea mari , nici prea mici si se serveste cald cu orez.
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii