Pui in sos de ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pui in sos de ciuperci

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 4 copanele de pui
  • 500ml supa de pui
  • 50g unt
  • O ceapa taiata marunt
  • 400g ciuperci mixte
  • 300ml vin alb sec
  • 200ml smantana lichida (double cream)

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul in jur de 5 minute pana devine auriu. Luati si puneti intr-o alta cratita mai inalta. Turnati supa de pui peste cat sa acopere, apoi dati la fiert cu capacul pus pe jumatate in jur de 35 de minute, pana puiul este gata.

In tigaia unde a fost praijit puiul, aruncati uleiul, apoi topiti untul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si dat focul mai mare, pentru 3 minute pana devin moi. Adaugati vinul si fierbeti pana se reduce lichidul 3 sferturi. Adaugati supa de la pui dupa acesta este gata si mai dati in clocot pana devine un sos gros. Adaugati smantana si amestecati doua minute. Adaugati puiul, mai lasati pe foc 3 minute, asezonati daca este nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise