Pieptul de pui se taie fasii, se sareaza, se da prin amidon si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste putin.Separat se calesc legumele cu o lingura de ulei de susan, se adauga usturoiul, pieptul de pui, sucul de ananas, cateva bucatele de ananas, otetul, soia si bulionul.Se condimenteaza si se mai fierbe 3-4 minute.Se serveste cu orez fiert.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii