autor:

Epure Mariana

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui INEDIT

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 300 g carne vitel, 4-5 ciuperci proaspete champignion, usturoi, pesmet, miere, mustar, lapte, curry, ardei capia rosu, verde si portocaliu, 1 ou, faina

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptul se pui, se taie in 4 felii, se bat cu ciocanul de snitzele, se tin o jumatate de ora in lapte cu curry la rece.

Se toaca foarte marunt ciupercile, ardeiul, ceapa, carnea de vitel,verdeata si usturoiul.

Se bate oul cu o lingura de miere si una de mustar,apoi se adauga 2 linguri de pesmet, verdeata tocata si laptele cu curry in care a stat carnea.

Se unge o tava cu unt.Se incinge cuptorul.

Se aseaza pe fundul tavii feliile de piept de pui, apoi pe fiecare felie se pune cu lingura tocatura de carne de vitel cu ardei capia,ciuperci si usturoiul.Peste tot se toarna amestecul cu ou batut si pesmet.Puteti pune si un pic de cascaval ras spre sfarsit.In locurile goale din tava puteti pune un mix de legume congelate.E gata cand s-au rumenit si carnea e patrunsa.Se servescalaturi de mixul de legume si eu am avut si niste orez fiert lipicios cu care am facut niste bilute, le-am pudrat cu boia de ardei dulce si le-am ornat cu cate o frunza de marar si patrunjel pentru a arata mai bine farfuria.Tocmai am terminat de mancat o portie si e delicoasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui INEDIT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc cu sos de merisoare

Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tochitura dobrogeana

Tochitura dobrogeana

1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat. 2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge.

186 voturi    34 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    madalina-franta , 25 februarie 2010

    reteta este excelenta!!! probata si mancata toata:)))) multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Super combinatie ! Felicitari !!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Arata super!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Super super supeeeeeeer!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Waw ! Trebuie sa incerc neaparat reteta !!!Carnea de pui nu este gata inaintea celei de vitel ???

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Chiar este un preparat deosebit...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Foarte interesant.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Arata deosebit, imi place, felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Cred ca este foarte bun, iar aspectul este minunat...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 300 g carne vitel
  • 4-5 ciuperci proaspete champignion
  • usturoi
  • pesmet
  • miere
  • mustar
  • lapte
  • curry
  • ardei capia rosu
  • verde si portocaliu
  • 1 ou
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

madalina-franta

reteta este excelenta!!! probata si mancata toata:)))) multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Tarta de cartofi cu carne