Puiul se spala bine in apa rece si se da pielita jos. Se transeaza in parti egale (pulpe, ciocanele, spate, gat) se pun in tava de cuptor (intre timp incingeti cuptorul la 180 grade). Se face un bait din vin alb si ulei de masline, sare de mare, piper si oregano si se unge bine de tot fiecare bucata de carne in parte! Se baga 30 min la cuptor,din cand in cand se scoate la verificat. Cartofii se curata de coaja,se spala in apa rece si se taie feliute subtiri. Intr-o oala se pune apa si sare, cartofii si la fiert! Dupa proces se scurg pastrandu-se un pic de apa de la fierbere, se adauga margarina si laptele, un pic de sare de mare si se omogenizeaza cu mixerul intr-un piure delicios si pufos!
Intre timp se inchide cuptorul si se scoate carnea pe un platou, sosul rezultat, strecurandu-se si amestecandu-se bine cu rosiile decojite sare de mare, piper negru si busuioc. Se pun pe farfurie de servire 2-3 buc de carne, o lingura mare de piure pufos si peste 2 linguri de sos se rosii delicios! Se serveste cald!
Pofta buna!!!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii