autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
Avem nevoie deci de un pui intreg, 100 ml ulei,100 ml apa, o lingurita boia, sare, piper, o lingurita delikat, 2-3 linguri de radacinoase in amestec ( eu am pus din cele de la borcan, puse de mine, care contineau morcov, patrunjel si pastranac radacina, telina frunze ) cateva frunze de salvie .

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Facem un amestec de toate cele mentionate mai sus ,apa, ulei, condimente, amestecul de legume intr-un bol.
Asezam puiul spalat si sters apoi bine intr-un vas termorezistent, eu am folosit vasul roman si de data asta si turnam amestecul peste pui.
Se pune la cuptor pe temperatura maxima, cu vasul acoperit pentru primele 45 de minute. Dupa 45 de minute am luat jos capacul si am mai lasat 30 de minute la 210 grade, stropind puiul din cand in cand cu ulei din tava. Am crestat pieptul cu incizii mici pe ambele parti sa se patrunda mai bine si ii da si un aspect mai frumos. Cu 5 minute inainte de a- l scoate am pus peste el frunze de salvie maruntite, sa ii ramana aroma de salvie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti cu pui la cuptor

Cartofi taranesti cu pui la cuptor

Transam puiul si il condimentam cu condimente pentru pui. Curatam cartofii si ii taiem bucati mari.

45 voturi    29 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu cartofi, la cuptor

Pui cu cartofi, la cuptor

Se scrijeleaza pulpele si se adauga impreuna cu cartofii taiati cubulete si usturoiul, jumatatile

13 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    O bunatate,se simte aroma pana la mine !

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Multumesc !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata tare apetisant puiul tau,felicitari.

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Multumesc mult de tot, de la asa o gospodina ca si tine, inseamna mult pentru mine !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      Ai votul meu,felicitari...Arata grozav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie deci de un pui intreg
  • 100 ml ulei,100 ml apa
  • o lingurita boia
  • sare
  • piper
  • o lingurita delikat
  • 2-3 linguri de radacinoase in amestec ( eu am pus din cele de la borcan
  • puse de mine
  • care contineau morcov
  • patrunjel si pastranac radacina
  • telina frunze ) cateva frunze de salvie .

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate,se simte aroma pana la mine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Tochitura Moldoveneasca