Cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.Se pun la fiert in apa cu putina sare si o crenguta de busuioc.Ii fierbeti pe jumatate.
Puiul se spala bine,se zvanta si se aseaza intr-un castron ,unde se unge cu ulei de masline , piper, condimente(tarhon,busuioc,cimbru),putina scortisoara, usturoi tocat marunt sau pisat dupa gust,se toarna zeama de portocala si jumatate din cantitatea de vin. Se unge bine cu acest amestec,iar in el introduceti o lamaie intreaga pentru aroma si se aseaza in tava in care il introduceti la cuptor.Sosul ramas se toarna peste pui.
Puiul se va stropi din cand in cand cu sosul din tava.Cand este patruns adaugati de jur imprejur sferturile de cartofi si reintroduceti la cuptor.Cand sunt rumeniti cartofii si puiul turnati si putina pasta de tomate amestecata cu sos si vinul ramas.Mai lasati la cuptor sa se rumeneasca frumos .Cand serviti scoateti lamaia si o aruncati deoarece si-a lasat toata aroma.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii