autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2016

Ingrediente
Ingrediente pentru friptura la cuptor:, -1 pui mare si frumos,circa 2 kg.,, -3 linguri de ulei,, -1 lingura oregano,, -sare dupa gust,, - 1 cana de vin, ml., , Ingrediente pentru fasole galbena:, -2 borcane de 700 gr.de fasole galbena,, -2 cepe,, -2 linguri ulei,, -3 catei de usturoi., , Ingrediente pentru salata de gogosari:, -5 gogosari verzi,, -1 lingura ulei de masline,, -sare dupa gust,, -1 lingura de otet de mere.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-Se spala puiul,se aseaza in tava,se unge cu sare si oregano, prin interior si prin exterior.Apoi se toarna vin peste pui,ulei,se pune capac si se pune la cuptor la foc mare,sa se rumeneasca.
-Se toaca ceapa si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine aurie se toarna fasolea galbena,se adauga o canita mica de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand apa s-a evaporat,se opreste focul si se adauga usturoiul,facut mujdei,se amesteca usor si se pune un capac,sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
-Se coc gogosarii,se scot cotoarele,se spala bine,se lasa la scurs si se pun intr-un castron cu sare,ulei de masline si otet de mere,se amesteca usor si se obtine o salata,absolut delicioasa si foarte sanatoasa.
-Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Escalop de porc cu ciuperci de padure

Escalop de porc cu ciuperci de padure

Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele, pe ambele părți și se trec prin făină

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei.Cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar

26 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru friptura la cuptor:
  • -1 pui mare si frumos,circa 2 kg.,
  • -3 linguri de ulei,
  • -1 lingura oregano,
  • -sare dupa gust,
  • - 1 cana de vin, ml.
  • Ingrediente pentru fasole galbena:
  • -2 borcane de 700 gr.de fasole galbena,
  • -2 cepe,
  • -2 linguri ulei,
  • -3 catei de usturoi.
  • Ingrediente pentru salata de gogosari:
  • -5 gogosari verzi,
  • -1 lingura ulei de masline,
  • -sare dupa gust,
  • -1 lingura de otet de mere.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

252 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pilaf uzbec - Plov cu sofran