Se parleste carnea de pui la flacara, se curata si se spala.Se sterge bine cu prosoape de hartie de bucatarie. Se amesteca sarea, piperul , usturoiul macinat si boiaua de ardei. Se unge carnea cu ulei si se tavaleste prin amestecul de condimente.Se pun bucatile de pui intr-o tava si se baga la cuptor pana se rumenesc. Intre timp se prepara orezul: se curata legumele, se spala si se toaca marunt. Se undeste ceapa in ulei pana devine sticloasa,se adauga morcovii,ardeiul si mazarea si se mai caleste totul cateva minute. Se adauga 100 ml supa de legume si se lasa sa fiarba pana scade. Intre timp se alege orezul,se spala si se adauga peste legumele din oala.Se sareaza si se pipereaza. Se adauga supa de legume si se fierbe pana ce se inmoaie orezul. Se scoate carnea din cuptor si se serveste cu garnitura de orez ; se decoreaza dupa dorinta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii