1.Se incinge cuptorul la 180ᵒC.2.Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika.3.Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii