Merele se curata de coaja si se taie felii mari, morcovii cu taie rondele, cartofii felii mari, gogosarii felii subtiri, ceapa rondele fine, usturoiul se curata.
Puiul se spala, se unge cu o parte din condimentele din punga si se umple cu o parte din mere, gogosari, masline, ceapa si usturoi. Puiul umplut astfel se adauga in punga. Legumele si fructele ramase se amesteca intr-un castron si se presara cu restul condimentelor. Amestecul obtinut se adauga cu grija in punga pe langa pui. Se inchide punga si se aseaza in tava. Se baga la cuptor la foc mediu timp de 1,10 ora. Se serveste cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii