Se curata bine de cotoare, se spala, se condimenteaza cu: vegeta, piper, boia, se aseaza in protapul rotisorului si se da la ,,incins,, la cuptorul preincalzit. Se tine la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se intoarce, sa se friga pe ambele parti, ba chiar l-am mai intepat cate-un pic cu furculita ca prea se dadea mare si a inceput sa se umfle pielea pe el. Acesta a fost testul pt rotisorul aragazului nou, a fost trecut cu brio, numai ca nu am pozat puiul in farfurie pe langa garnitura. L-am servit cu mujdei de usturoi amestecat cu iaurt, cartofi pai si salata verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii