Pui Marsala

Pui Marsala

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 2 portii piept de pui
  • 50g faina
  • 2 linguri unt
  • o lingura ulei masline
  • 3 catei de usturoi intregi, curatati si zdrobiti
  • o crenguta de cimbru
  • 200g ciuperci feliate
  • 200 ml vin Marsala
  • 150 ml smantana lichida

Mod de preparare

Am folosit pana acum Marsala doar la tiramisu, chiar ma intrebam ce sa mai fac cu el ;)) am avut putine dubii, vin foarte foarte dulce cu pui...hmm... dar va spun, it will blow you away! Da o aroma foarte placuta, un gust nemaiintalnit de care va veti indragosti cu siguranta.

Intr-o tigaie nonaderenta topiti untul. Adaugati crenguta de cimbru si lasati cateva secunde. Adaugati cateii de usturoi si ciupercile. Asezonati si prajiti la foc mare pana ciupercile sunt aurii.

Intre timp, bateti bine pieptul de pui pentru a fi subtire si egal. Dati cele doua bucati prin faina si scuturati de exces.

Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati puiul si prajiti 2 minute pe fiecare parte.

Adaugati vinul Marsala, va produce ceva flacari, deci nu va speriati, e normal;) lasati sa se reduca sosul, apoi adaugati ciupercile, usturoiul si cimbrul, turnati smantana lichida si lasati sa se ingroase putin. Serviti imediat.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Eileen cuisine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise