Puiul se cond. cu sucul de portocalã, sare,ulei piper,curcuma,usturoi,cimbru,busuioc...si pasta pt. pui.Pasta pt. pui, contine :usturoi,ardei, sare, vin si ardei iute tocat, se poate face si acasã si pãstra la rece.De data asta m-am grãbit, dar este recomandat ca puiul sã stea la rece in marinatã aprox.3 ore.
Se pune in tavã, deasupra se pune ceapa tãiatã gros,ardeiul iute feliute,berea si rosiile.
Se pune folie de aluminiu si se dã la copt.
Cartofii se fierb in apã cu sare si foi de dafin.
Se decojesc, si se invelesc cu baconul felii.
Se prind cu scobitori sau atã de bucãtãrie.
Cartofii si ciupercile tãiate in douã se pun in tava cu pui,se pune iar folia. Cu 10 min. inainte de a fi gata, se ia folia si se lasã sã se rumeneascã.
Am servit cu salatã de rosii, si un pahar de bere:))
Poftã bunã
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii