Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta, se introduce puiul pe sticla (in picioare). Se taie feliute subtiri un catel de usturoi ai se introduce sub pielea puiului(ii da un gust mai bun), restul de usturoi se piseaza se pune peste el sare si piper si un pahar de apa. puiul se pune in picioare pe tava, in tava se pune usturoiul indoit cu apa , se curata cartofii se taie in 4 ( sau cum va place mai grosi sau mai subtiri) si se pun in tava,se inginge cuptorul. Puiul se da la cuptor la foc potrivit cam pentru o ora.Pana este gata cu o lingura se ia din sosul format si se pune peste pui. Daca apa scabe se adauga cate putin (cam un pahar 250 ml).
POFTA BUNA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii