Spalati bine puiul si-l introduceti asa intreg pe o sticla de bere curatata de eticheta, sarati, piperati puiul si crestati pieptul unde veti introduce catelul de usturoi. Intrioduceti puiul la cuptor punind sticla in tava cu jumatate de apa. Coaceti la inceput la temp mai mica, iar dupa aceea la temp mai mare cam 1 ora, 1ora si jumatate, pana se rumeneste bine - acompaniati cu cartofi natur sau pai.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii