Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor.
Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru).
Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau puneti apa).
Se introduce puiul in cuptor pe o tava avand grija sa-l rotiti din cand in cand pentru a se rumeni uniform. Daca se incinge tava prea tare puteti pune din cand in cand putina apa in aceasta.Pregatiti apoi cartofii pai. Se aseaza puiul pe un platou alaturi cu cartofii. Se serveste cald cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii