Condimentam carnea cu sare si piper.
Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram calda.
In uleiul ramas, punem ceapa si, cand este calita, adaugam rosiile taiate in jumatate, pasta de tomate si supa de pui sau vinul. Asezonam cu sare si piper si lasam vasul acoperit sa fiarba. Cand rosiile s-au inmuiat si sosul a inceput sa se ingroase, adaugam caperele, maslinele si carnea de pui. Mai lasam cam 10 min sa fiarba totul. Carnea trebuie sa fie fiarta bine. La servire, presaram busuioc proaspat tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii