Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in asa fel incat la mestecare sa nu se sfarme.Se prajeste apoi in ulei pana devine auriu.Se lasa deoparte si se stercoara de uleiul in care s-a prajit!
Separat in uleiul de masline se calesc bine ceapa si ardeii in uleiul de masline.Se ia de oparte.
Separat se prepara sosul.Din smantana mixata cu linlura de faina si cateii de usturoi pisati.Se adauga verdeturile mediteraniene.
Intr-o tava de yena se aseaza legumele, puiul, sosul.Se da la cuptorul incins aproximativ 30 de minute. In farfurie se orneaza cu patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii