Pulpele fara pielita se dau cu sare , piper, miere si mustar si se tin o ora la rece in frigider.
Vasul roman se scufunda in apa pentru 40 minute.
Morcovii , ceapa si usturoiul se curata si se taie felii subtiri rotunde , la fel ca si rosia.. Ardeii se taie si ei fasii subtiri.Cartofii se curata si se taie in 4-6 fasii, depinde de marimea lui.
Se scoate vasul roman din apa si pulpele de la rece.
In vasul roman se pun cartofii, rondelele de ceapa si fasiile de ardei peste ei , apoi morcovii taiati si usturoiul. Cine doreste poate adauga un pahar cu vin alb si cimbru.
Se pun deasupra pulpele peste care adaugam rosiile, bucatele de unt si cascaval ras.Punem 1/2 cana cu apa peste pulpe. Dam la cuptorul dinainte incalzit pina cand pulpele prind o culoare frumoasa maronie. Le intoarcem pe cealalta parte pentru vre-o 15 minute sa prinda crusta si aici si apoi se servesc cu cartofii langa.
Friptura se poate face si in punga Knorr.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii