Cu un cutit ascutit taiati cam 1 cm din capatul subtile a pulpelor atat cat sa inlaturati zgarciul si putin din os. astfel pulpele vor capata o forma frumoasa. Indepartati pielea si crestari carnea de cateva ori. Asezati pulpele intr-un castron incapator, adaugati praful de sare si zeama de lamaie.
Intr-un castron separat amestecati iaurtul cu condimentul tandoori.
Adaugati amestecul de iaurt peste pui si amestecati bine. Acoperiti castronul cu folie de bucatarie si dati la frigider pana a doua zii.
Asezati pulpele intr-o tava de cuptor si puneti sub gratar la foc moderat pentru 20 de minute sau pana ce puiul este gatit. Intoarceti pulpele de pe o parte pe alta din 5 in 5 minute.
Intre timp preparati sosul din iaurt peste care adaugati menta tocata marunt, praful de sare, praful de zahar si ardeiul iute tocat marunt (daca ardeiul este foarte iute folositi mai putin). Eu am facut ca si garnitura wedges de cartofi la cuptor cu usturoi.
POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii