Puiul se face bucati, se sareaza, pipereaza si se trece prin faina, apoi se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit puiul se scoate si se adauga ceapa tocata marunt pina se se coloreaza, se stinge cu supa, se lasa la fiert inca 2-3 min. Rosiile se toaca marunt se pun peste ceapa si carne timp de 1 jumatate de ora. Se adauga mararul tocat marunt frecat cu smantana. Cand e gata se amesteca cu puiul. Se serveste cu mamaliga calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii