Pui taranesc cu rosii si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 500g ceapa
  • 100g unt
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceasca smantana
  • 1 cesca supa
  • 1 kg de rosii mai tari
  • 1 lingura faina
  • sare,piper

Mod de preparare

Puiul se face bucati, se sareaza, pipereaza si se trece prin faina, apoi se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit puiul se scoate si se adauga ceapa tocata marunt pina se se coloreaza, se stinge cu supa, se lasa la fiert inca 2-3 min. Rosiile se toaca marunt se pun peste ceapa si carne timp de 1 jumatate de ora. Se adauga mararul tocat marunt frecat cu smantana. Cand e gata se amesteca cu puiul. Se serveste cu mamaliga calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise