Pentru pui, incinge cuptorul la 180°C. Taie cate un buzunar in fiecare piept de pui. Freaca carnea cu 1-2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie apoi cu sare, dupa gust.
Incinge intr-o tigaie 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie.Adauga ceapa si usturoiul si calestele 3-4 minute pana cand ceapa s-a inmuiat, dar avand grija ca usturoiul sa nu se arda.Adauga apoi ciupercile si caleste-le 4-5 minute.Torna peste ciuperci 50 ml vin alb si 50 ml otet balsmic si lasa totul sa fiarba 8-10 minute pana cand o mare parte din lichid s-a evaporat.Asezoneaza totul cu sare de mare, dupa gust.
Umple pieptii de pui cu ciuperci, aseaza-I intr-un vas termorezistent, toarna peste acestia 100 ml vin alb si da-I la copt 30 minute pana cand s-au facut si s-au rumenit.
Pentru orez, pune intr-o cratita apa cu sare la fiert apoi adauga orezul si fierbe-l pana cand boabele s-au inmuiat.Intre timp amesteca intr-un vas restul ingredientelor.Dupa ce orezul a fiert, scurge-l de apa, aduga amestecul de verdeturi si amesteca bine.
Portofelel de pui cu ciuperci serveste-le alaturi de orezul preparat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii