autor:

LUBITA

» » Aperitive

Pui umplut cu pastrama

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara coaja,fara seminte si bine stoarse;dupa 3-4min,se adauga pesmetul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari apoi se da deoparte;pieptul se cresteaza pe lateral facand un buzunar in care se introduce cate o felie de pastrama si o lingura de umplutura;se inchide buzunarul cu scobitoare,se da prin faina,ou batut,pesmet si se prajeste in ulei mult;se scoate pe prosop de hartie si se serveste cu cartofi,orez sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu pastrama" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Punem intr-un castron faina, untura, drojdia, sarea si zaharul si incepem sa framantam, punem incet,

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulouri cu sunca si salata verde

Rulouri cu sunca si salata verde

Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca

13 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Ai avut ceva de munca, dar, dupa cum explici, sa bucataresti, e o placere pentru tine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Ai avut ceva de munca, dar, dupa cum explici, sa bucataresti, e o placere pentru tine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Snitele din piept de pui