Ingrediente
150 g branza telemea, 150 g branza de vaci, 50 g unt, 100 g morcov ras, sofran, condimente
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
16 voturi
Mod de preparare
Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.
Din compozitia obtinuta facem b1lute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului.
Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp.
Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov dacem ciocul si piciorusele.
Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri....
Pofta mare !
mirey (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Mititei si frumusei!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Foarte frumosi si realizati cu multa rabdare si pasiune! Se vede ca itit iubesti nepotelul!*****
Adina , 27 aprilie 2010
Felicitari! Sant tare dragalasi si de efect!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Sidy, ce buni sunt din branza, se pot colora si cu galbenus de ou. Tare de efect, felicitari!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Tare bine au iesit.Felicitari.
miki , 21 aprilie 2010
foarte interesant...felicitari
cheche (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Ce draguti sunt puisorii...:):)Felicitari!!!!!!
joly-gina (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
ce frumos sunt ,felicitariii pentru idee!
vio (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
F frumos da iti trebuie rabdare bravo
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Parca sunt adevarati doar astepti sa auzi " piu, piu" si sa vina closca sa-i apere. Superbi ,nu stiu daca te lasa inima sa-i mananci cat sunt de draguti.
panseluta (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
iti lace sa te joci,bag de seama ! tare nostimi !
diana (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
foarte frumosi puisorii, cred a orice copilas i-ar manca imedita.
naty (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
foarte frumosi felicitari
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
O idee excelenta! Felicitari!
Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Vaiii ce frumosi ti-au iesit puisorii si dragalasi..piu,piu Felicitari!
elenita (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
foarte frumosi
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
tare dragalasi!
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Ce simpatici...cu siguranta sofranul i-a dat aceasta culoare de "galben ca de pui"!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Tare bine ti-au iesit, ai mei sunt deja decorati cu smantana.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Foarte frumoşi puişorii tăi, Sidy!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Frumusei si deliciosi...