Puisori si iepurasi de Paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Puisori si iepurasi de Paste

Ingrediente

  • • 500 gr lapte praf
  • • 200 gr zahar pudra
  • • 100 gr nuca de cocos
  • • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • • 1 lingura mare smantana
  • • colorant alimentar galben
  • • diferite bombonele, jeleuri etc.

Mod de preparare

1. Se amesteca laptele praf cu zaharul.Se adauga nuca de cocos, se amesteca, iar dupa aceea se adauga untul si se amesteca iar.In final se adauga smantana si se amesteca.

2. Se formeaza o compozitie, iar daca este prea moale si untoasa adaugati lapte praf si un pic de nuca de cocos iar daca e prea tare, mai adaugati putina smantana.

3. Se modeleaza iepurasii asfel : se face corpul dintr-o minge mai mare si putin alungita, piciorusele se fac asemena unui bastonas, iar urechiile niste linii simple.Se dau toate componentele prin nuca de cocos si se asambleaza (eu am folosit albus de ou batut tare cu zahar pentru a le lipi, pe care l-am lasat pe urma sa se uste).Se decoreaza cu bombonele (ochi, nas etc.).

4. Se modeleaza puisorii asfel : Se coloreaza aluatul cu colorant alimentar galben.Se face o minge mai mare putin alungita si una mai mica rotunjita.Se lipeste una de cealalta.Se face ciocul (eu am folosit jeleuri pe care lea-m taiat in acea forma) si se lipeste.Se introduc in corp 2 aripi si se pun ochisorii.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise