Ingrediente
4-5 catei de usturoi, 1 lingurita pasta de paprika, 2 linguri ketchup picant, 1-2 linguri pasta de rosii, 1 pahar cu vin alb, boia de ardei dulce, 1 lingurita zahar brun, ulei de masline, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit,cu ketchup-ul ,cu pasta de rosii,boiaua de ardei si zaharul.Deci....dupa circa 30-40 minute, deschidem usa cuptorului,scoatem tava cu friptura,indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura(jumatate din cantitatea "confectionata") si dam la cuptor.Dupa circa 15 min ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 min.
O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Am servit alaturi de o garnitura de paste.